Motxilla Boogie Navy

99.00 119.00 

 

Motxilla amb sistema d’il·luminació interior incorporat, disseny antirobatori, dues butxaques interiors i un exterior ocult. La motxilla Boogie està dissenyada pensant en la seguretat, les nanses ajustables bloquegen la cremallera i la butxaca exterior de tancament magnètic queda oculta al tocar amb l’esquena. Per a la construcció s’utilitza una escuma de 3 mm d’alta densitat, convertint-la en una motxilla semi-rígida, encoixinada, i conseqüentment molt còmoda.

Neteja
Categories: ,

Descripció

Material exterior material plàstic d’alta qualitat amb el segell higienitzat® i el certificat OEKO-TEX®, que garanteix una major qualitat del producte en termes de salut i sostenibilitat. Creat per a exteriors (terrassa, jardí, automoció o nàutica), les seves propietats estan molt per sobre de les usades per fer una bossa convencional o motxilla, és molt resistent, impermeable, ignífuga, antibacterià i un llarg etcètera.

Material interior A l’interior trobem un revestiment de microfibra gris de polièster amb 2 butxaques de ràpid accés i com en tots els nostres models, un sistema d’il·luminació interior que t’ajudarà a trobar ràpidament qualsevol cosa en condicions de poca llum.

Informació addicional

Pes N/A
Dimensions N/A
× Com et podem ajudar?